Wereldwaterdag

Wereldwaterdag

Op Wereldwaterdag zet de Eurometropool het Blauwe Park in de kijker. Op dit jaarlijks treffen hebben we het over erfgoed, biodiversiteit, natuur, cultuur... in het grenzeloos gebied van de Eurometropool Lille-Kortrijk-Tournai

Wereldwaterdag 2020

banner wwdag

"Water kent geen grenzen."

 

Op deze vijfde editie zetten we de ontdekking van het Blauwe Park verder. Dit jaar gaan we minder presenteren en meer ideeën uitwisselen. Dit jaar staan burgers meer dan ooit centraal. In interactieve workshops gaan we aan de slag rond het zien, het leven in en het maken van het Blauwe Park.

 

UITGESTELD

 

Gelet op de huidige corona-epidemie (Covid-19) zal het evenement van het Blauwe Park van de Eurometropool, gepland op vrijdag 20 maart 2020, uit voorzorg worden uitgesteld naar 24 september.
 
Het team van het Agentschap van de Eurometropool en haar partners vinden het niet gepast om dit evenement in de huidige context te laten doorgaan; het is bovendien niet evident om de Franse en Belgische deelregio’s samen te brengen. U mag reeds als nieuwe datum donderdag 24 september om 18u00 blokkeren. Deze nieuwe datum sluit perfect aan bij het reeds geplande « Feest in het Blauwe Park » dat zal plaatsvinden op 25, 26 & 27 september.
 
Hebt u vragen of opmerkingen? Aarzel dan zeker niet een e-mail te sturen naar info@eurometropolis.eu.

 

 

 

logostrip